SINOPSIS

Fran (Susan Hogan), lijepa žena puna života, bez traga nestaje iz svog doma i sumnja odmah pada na njezina supruga Johna Smitha (Adam Arkin). Ovo je tek početak uzbudljive priče o ljubavi, braku i smrtonosnoj igri mačke i miša s hladnokrvnim ubojicom.
Veza s Johnom (Adam Arkin) nije kao Franine prijašnje strastvene, ali kratkotrajne veze. Svojoj sestri ona povjerava da ne osjeća strast i zaljubljenost prema njemu, ali da imaju nešto mnogo bolje – prijateljstvo i povjerenje. On je marljiv inženjer koji svu svoju pažnju posvećuje Fran. No njezina kći Deanna (Kelli Williams) ostaje zaprepaštena kada se John i Fran tajno vjenčaju nakon samo nekoliko mjeseci poznanstva i Fran se udalji od svoje obitelji kako bi započela nov život s Johnom. Pa ipak, Deanna samo želi da njezina majka bude sretna i isprva se takvom i čini.
Sve dok odjednom Fran ne nestane. Usprkos brojnim pozivima Deanna i Franina sestra Sherrie (Amy Madigan) ne mogu je naći. Kada nakon tri dana napokon dobiju Johna, on im kaže da ga je Fran napustila i ostavila mu poruku da odlazi u posjet obitelji. Deanna i Sharrie traže da John odmah prijavi nestanak. Kako se Fran i dalje ne javlja, Deanna i Sharrie odluče otići u Johnovu kuću, a njihove sumnje svakim su trenutkom sve jače. Upoznaju istražitelja koji radi na Franinu nestanku i ubrzo i same sudjeluju u istrazi. Deanna i Sharrie počinju pratiti Johna diljem Amerike

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.