Ocena: 6.2/10
Ocena korisnika: 9/10
(10 glasova)

SINOPSIS

Urnebesna porodična komedija o Džordžu i Haroldu, vragolanima izuzetno bujne mašte, koji hipnotišu direktora tako da misli da je on zapravo energični, ali ipak tupavi, superheroj kapetan Gaćerone.
Urnebesno i otkačeno animirano ostvarenje zasnovano na književnom serijalu pisca i ilustratora Dejva Pilkija. Film prati avanture Džordža i Harolda, dvojice maštovitih četvrtaka koji vole da smišljaju smešne smicalice. Jednog dana slučajno hipnotišu direktora tako da misli da je on zapravo tupavi heroj po imenu kapetan Gaćerone. Ali kad se ispostavi da je novi nastavnik u školi zapravo osramoćeni naučnik koji je rešio da oslobodi svet od smeha, Džordž, Harold i kapetan Gaćerone moraju da se udruže da bi osujetili njegov zli plan!

Fotografije

Kapetan Gaćerone: Prvi epski filmKapetan Gaćerone: Prvi epski filmKapetan Gaćerone: Prvi epski filmKapetan Gaćerone: Prvi epski filmKapetan Gaćerone: Prvi epski filmKapetan Gaćerone: Prvi epski filmKapetan Gaćerone: Prvi epski filmKapetan Gaćerone: Prvi epski filmKapetan Gaćerone: Prvi epski filmKapetan Gaćerone: Prvi epski filmKapetan Gaćerone: Prvi epski filmKapetan Gaćerone: Prvi epski film

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.