Ocena: 8.0/10
Ocena korisnika: 8.6/10
(90 glasova)

SINOPSIS

Bačeni na scenu građanskog rata i haosa Sijera Leona devedestih godina prošlog veka, Deni Arčer, južnoafrički plaćenik i Solomon Vandi, ribar iz plemena Mende su se udružili u zajedničkom poduhvatu da povrate retki ružičasti dijamant koji može da izmeni njihove živote. Dok je bio u zatvoru zbog zbog krijumčarenja, Arčer je saznao da je Solomon – koji je otet od svoje porodice i primoran da radi na dijamantskim poljima – pronašao i otkrio izuzetni neobrađeni kamen. Uz pomoć Medi Boven, američka novinarke čiji idealizam počinje da dolazi u pitanje kako se njena veza sa Arčerom produbljuje, njih dvojica kreću na put kroz pobunjeničku teritoriju – putovanje koje bi moglo da spase Solomonovu porodicu i pruži Arčeru novu priliku koju je mislio da nikada neće dobiti.

Fotografije

Krvavi dijamantKrvavi dijamantKrvavi dijamantKrvavi dijamantKrvavi dijamantKrvavi dijamantKrvavi dijamantKrvavi dijamantKrvavi dijamantKrvavi dijamantKrvavi dijamantKrvavi dijamantKrvavi dijamantKrvavi dijamantKrvavi dijamantKrvavi dijamantKrvavi dijamantKrvavi dijamantKrvavi dijamantKrvavi dijamant

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.