Ocena: 8.1/10
Ocena korisnika: 2/10
(2 glasova)

SINOPSIS

Dve priče, koje deli razdoblje od 60 godina, opisuju izazove i promene u životu gejeva. Godine 1944. kapetan britanske vojske, Majkl, upoznaje umetnika Tomasa u južnoj Italiji. Godine 2017. mladi veterinar Adam započinje vezu sa Stivom.
Dve ljubavne priče, koje deli razdoblje od 60 godina, opisuju izazove i velike promene u životima gejeva od Drugog svetskog rata do današnjih dana. Godine 1944. kapetan britanske vojske, Majkl Beriman, upoznaje umetnika Tomasa Marča u južnoj Italiji, dok oko njih vlada potpuni haos. Iako ga kod kuće čeka mlada verenica Flora, uštogljeni Majkl ne može da odoli Tomasovom boemskom šarmu. Godine 2017. ostarela Flora posmatra kako njen unuk, veterinar Adam, stupa u vezu sa svojim klijentom Stivom u mnogo otvorenijem svetu. Ali iako su večne prepreke pale, njihov put ka sreći i dalje je popločan minskim poljem očiglednih problema i opasnih iskušenja.

Fotografije

Čovek u narandžastoj košuljiČovek u narandžastoj košuljiČovek u narandžastoj košuljiČovek u narandžastoj košuljiČovek u narandžastoj košuljiČovek u narandžastoj košuljiČovek u narandžastoj košuljiČovek u narandžastoj košuljiČovek u narandžastoj košuljiČovek u narandžastoj košulji

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.