Ocena: 7.3/10
Ocena korisnika: 6.9/10
(14 glasova)

SINOPSIS

Nadin (Hejli Stajnfeld) i Krista (Hejli Lu Ričardson) su nerazdvojne najbolje drugarice koje zajedno idu u srednju školu... sve dok Nadin ne otkrije da se njen brat i Krista krišom viđaju. Devojke ubrzo shvataju da je tanka linija između najboljih prijatelja i najgorih neprijatelja. Glumačka ekipa je potpomognuta Kirom Sedžvik koja glumi Nadininu dobronamernu, ali potpuno neefikasnu majku, a tu je i Vudi Harelson u ulozi gospodina Branera, Nadininog profesora engleskog i mentora koji poseduje neobjašnjivu mudrost kada je reč o devojačkim razmiricama.

Fotografije

Kad napuniš sedamnaestKad napuniš sedamnaestKad napuniš sedamnaestKad napuniš sedamnaestKad napuniš sedamnaestKad napuniš sedamnaestKad napuniš sedamnaestKad napuniš sedamnaestKad napuniš sedamnaestKad napuniš sedamnaestKad napuniš sedamnaestKad napuniš sedamnaestKad napuniš sedamnaestKad napuniš sedamnaestKad napuniš sedamnaestKad napuniš sedamnaestKad napuniš sedamnaest

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.