SINOPSIS

Korporativni stručnjak za menadžment rizika (Kejt Mara) odlazi na udaljenu tajnu, lokaciju da istraži i proceni zastrašujuću nesreću. Otkriva da ju je izazvao naizgled nevini „čovek, koji predstavlja misteriju beskrajne nade i neizrecive opasnosti. Ta misterija je Morgan, sledeći korak u ljudskoj evoluciji i biće sa sintetičkim DNK nastalo zahvaljujući bioinženjeringu. Sa mesec dana moglo je da hoda i govori, a sa pola godine je premašilo najoptimističnija predviđanja svojih tvoraca. Morgan je zagonetna i nepredvidiva - biće stvoreno u laboratoriji sa emocionalnim kapacitetom i konfliktnim crtama koje zamagljuju liniju između ljudskog bića i sintetički nastale osobe. Ali šta se dešava kad delo nadmaši tvorca? I šta je opasnije - ovo genetički nastalo čudo ili korporacija koja nadgleda njegov razvoj?

Fotografije

MorganMorganMorganMorganMorganMorganMorganMorganMorgan

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Duboka država (2019)

    image
    Priča započinje u predgrađu Čikaga , deceniju nakon što su vanzemaljci okupirali Zemlju, i prikazuje perspektivu ljudskih kolaboracionista na jednoj i disidenata...
  • Nadogradnja (2018)

    image
    Gray Trace će u jednom brutalnom i tragičnom događaju izgubiti sve - suprugu koju obožava i kontrolu nad svojim telom. Njegova situacija privuče pažnju...
  • Oni žive (1988)

    image
    Film je kritika posrnule ekonomije iz 80-ih, kao i pohlepe i snobizma, koji su bili najizraženiji u američkim visokim krugovima.
  • Podvodna zvezda šest (1989)

    image
    Probuđeno iz dugogodišnjeg sna, ovo vanzemaljsko stvorenje preti da uništi podmornicu i inžinjeri moraju da se bore, kako bi sačuvali svoje živote.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.