SINOPSIS

Uspešna poslovna žena, Marija, živi u Nemačkoj i ostvarila je sve u životu, osim onog što najviše želi: da ima bebu, ali svaki put kad ostane trduna doživi spontatni. Nakon poslednjeg spontanog pobačaja, doktor joj saopštava da neće moći više da ostane u drugom stanju i ona počinje da razmatra da usvoji dete, međutim njen muž se ne slaže s tom idejom i traži malo prostora za sebe kako bi razmislio šta želi u životu.
Marija počinje da gubi vezu sa stvarnosti, pričinjava joj se glas nerođenog deteta i tada odlučuje da će po svaku cenu da nabavi sebi bebu makar morala da je kupi. U međuvremenu, ona čuje da prostitutke prodaju svoju bebe i upoznaje Petita, zavisnika od droge, kojeg unajmljuje da joj nabavi bebu na crnom tržištu blizu nemačko-poljske granice. Marija i Petit to vide kao priliku da dete spasu od lošeg života i sveta u kom žive prostitutke, ali ruska mafija ne misli tako. Uskoro će se njih dvoje naći u smrtnoj opasnosti...

Fotografije

Ovde samOvde samOvde sam

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.