Ocena: 6.5/10
Ocena korisnika: 7.3/10
(36 glasova)

SINOPSIS

Slavni detektiv, Herkul Poaro (Kenet Brana), istražuje ubistvo bogatog američkog biznismena koji putuje najpoznatijim vozom na svetu, u novoj filmskoj adaptaciji čuvenog klasika Agate Kristi.
Nakon šokantnog ubistva bogatog biznismena u luksuznom evropskom vozu koji se kreće ka zapadu, usred oštre zime, privatni detektiv Herkul Poaro mora da iskoristi sve svoje umeće i otkrije ko je od putnika ubica, pre nego što ponovo ubije. Kenet Brana režira i predvodi vrhunsku glumačku ekipu, uključujući Džonija Depa, Mišel Fajfer, Penelope Kruz i Džudi Denč, u ovoj otmenoj, napetoj i uzbudljivoj misteriji zasnovanoj na čuvenom romanu Agate Kristi.

Fotografije

Ubistvo u Orijent ekspresuUbistvo u Orijent ekspresuUbistvo u Orijent ekspresuUbistvo u Orijent ekspresuUbistvo u Orijent ekspresuUbistvo u Orijent ekspresuUbistvo u Orijent ekspresuUbistvo u Orijent ekspresuUbistvo u Orijent ekspresuUbistvo u Orijent ekspresuUbistvo u Orijent ekspresuUbistvo u Orijent ekspresuUbistvo u Orijent ekspresuUbistvo u Orijent ekspresuUbistvo u Orijent ekspresuUbistvo u Orijent ekspresuUbistvo u Orijent ekspresuUbistvo u Orijent ekspresuUbistvo u Orijent ekspresuUbistvo u Orijent ekspresu

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.