SINOPSIS

Istinita biografska priča o muzičkoj ikoni Dalidi, koja je rođena u Kairu i stekla slavu pedesetih godina prošlog veka pevajući na francuskom, španskom, arapskom, hebrejskom, nemačkom, italijanskom, i igrajući u poznatom filmu Jusefa Šanina "Šesti dan", i koja je počinila samoubistvo 1987. godine u Parizu, nakon što je prodala više od 130 miliona ploča širom sveta.
Film je zasnovan na životnoj priči ikone popularne muzike Dalide, koja se proslavila tokom 1950-ih, da bi tokom karijere duge tri decenije prodala više od 130 miliona ploča širom sveta. Od njenog rođenja u Kairu, 1933. godine, do prvog nastupa u pariskoj dvorani Olimpija 1965, od braka sa Lisjenom Morisom, preko disko večeri do spiritualnih putovanja u Indiju i globalnog uspeha sa numerom Gigi l’Amoroso 1974, Dalida je intimni portret jedne kompleksne i harizmatične žene, koja je bila ispred svog vremena. Uprkos njenom tragičnom odlasku 1987. godine, Dalidino nasleđe nastavlja da zrači do današnjih dana.

Fotografije

DalidaCapella FilmCapella FilmCapella FilmCapella FilmDalidaDalidaDalidaDalidaDalidaDalidaDalidaDalidaDalidaDalidaDalidaDalidaDalida

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.