Ocena: 5.7/10
Ocena korisnika: 8/10
(2 glasova)

SINOPSIS

Da li biste se vratili da živite s roditeljima? Četrdesetogodišnja Stefani (Aleksandra Lami) primorana je da se vrati kući i živi s majkom (Žozijan Balasko). Majka je dočekuje raširenih ruku u svom pregrejanom stanu u kome se stalno vrte iste staromodne pesme i održavaju grozničave zabave i deli joj dragocene majčinske savete o ponašanju za stolom i načinu vođenja života. I majka i ćerka moraju da nauče da budu beskrajno strpljive da bi mogle da žive pod istim krovom. Ali kad ostala braća i sestre (Matilda Senije, Žerom Komander i Filip Lefevr) dođu na večeru, porodične tajne veselo izlaze na videlo u vidu izliva emocija koji ponekad može biti veoma zdrav. Dobro došli u visokorizičan svet: porodicu!

Fotografije

Povratak kod mamePovratak kod mamePovratak kod mamePovratak kod mamePovratak kod mamePovratak kod mamePovratak kod mamePovratak kod mame

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.