SINOPSIS

Na otmenoj večernjoj zabavi u luksuznoj kući na brdu, razgovor između slatkorečive holističke isceliteljke Beatris (Salma Hajek) i rigidnog sebičnog milijardera Daga Strata (Džon Litgou) prerasta u žučni sukob kultura.
Beatris (Salma Hajek), skromna i produhovljena imigrantkinja iz Meksika, provela je svoj odrasli život brinući o bolesnima i zapostavljajući sebe. Kad joj se pokvari automobil i bude primorana da provede noć u luksuznoj kući svoje klijentkinje u Njuport Biču, njena imućna domaćica Keti (Koni Briton) insistira da im se Beatris pridruži na večernjoj zabavi. Na prisnoj i raskošnoj proslavi poslednjeg poslovnog uspeha Ketinog muža, Beatris upoznaje Daga Strata (Džon Litgou), okrutnog i prebogatog građevinskog investitora. Neprijatno joj je dok sluša Daga kako se hvali svojom agresivnom poslovnom taktikom, ali kad pređe na ubijanje nosoroga u Africi, ona više ne može da drži jezik za zubima. Dok se dva suprotna gledišta sukobljavaju za trpezarijskim stolom, Beatrisin potiskivani gnev izbija na površinu na način koji zapanjuje čak i nju.

Fotografije

Beatris na večeriBeatris na večeriBeatris na večeriBeatris na večeriBeatris na večeriBeatris na večeriBeatris na večeriBeatris na večeriBeatris na večeriBeatris na večeriBeatris na večeri

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.