Ocena: 6.3/10
Ocena korisnika: 9.2/10
(66 glasova)

SINOPSIS

Nakon što dođe do mikročipa iz tela kolege agenta, Džejms Bond (Rodžer Mur) istragom dolazi do Maksa Zorina, industrijalca željnog moći, koji planira da preuzme monopol nad proizvodnjom mikročipova i uništi Silicijumsku dolinu.
Nakon što dođe do mikročipa iz tela preminulog kolege iz Rusije, britanski tajni agent Džejms Bond (Rodžer Mur) otkriva da ova tehnologija ima veliki potencijal za zlu primenu. Daljom istragom, Bond dolazi do Maksa Zorina (Kristofer Voken), direktora kompanije “Zorin industija”. Ubrzo, agent 007 ulazi u sukob sa zlim Zorinom i njegovom opasnom telohraniteljkom, Mej Dej (Grejs Džouns), koji planiraju da izazovu veliko uništenje i tako eliminišu konkurenciju.

Fotografije

Pogled na ubistvoPogled na ubistvoPogled na ubistvoPogled na ubistvoPogled na ubistvoPogled na ubistvoPogled na ubistvoPogled na ubistvoPogled na ubistvoPogled na ubistvoPogled na ubistvoPogled na ubistvoPogled na ubistvo

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.