SINOPSIS

Film Gimme danger predstavlja Džejmsa Osterberga, alijas Igija Popa, u velikom vremenskom rasponu, u godinama strasti i zavisnosti. To je priča o "Studžisima" koji su kasnih šezdesetih mešavinom roka, bluza, r’n’b i džeza, postavili temelj za ono što bi se moglo nazvati pankom i alternativnim rokom u decenijama koje su usledile.
Moćan i agresivan rokenrol stil benda "The Stooges" ostavio je pečat na muzičkom pejzažu kasnih šezdesetih godina prošlog veka. Pružajući publici mešavinu roka, bluza, R&B i džeza, bend je postavio temelj za ono što bi se moglo nazvati pankom i alternativnim rokom u decenijama koje su usledile.
Igi Pop je otkrio da je odlučio da pravi dokumentarac jer su ga "pritisle" godine:
- Braća Ešton, koja su činila osnovu benda zajedno sa mnom, preminula su 2009. odnosno 2014. i pomislio sam da bi bilo dobro za ostavštinu benda da zamolimo Džima Džarmuša da baci jedan pogled nas bend i podeli sa svetom to što vidi - objasnio je Igi Pop.

Fotografije

Gimme DangerGimme Danger

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.