Ocena: 4.2/10
Ocena korisnika: 8.8/10
(4 glasova)

SINOPSIS

Godina je 2100., ljudi su napustili Zemlju, a kolonija ekstravagantnih bića još uvek preživljava u najdubljem ponoru okeana. Okto, avanturistička hobotnica poslednja od svoje vrste živi dole sa svoja dva najbolja prijatelja: Evom, štreberskom i nespretnom ribom, i Alice, neurotičnom škampom. Kada nesreća razori njihov dom, čuvar ponora, Kraken, će poslati Okta i njegove prijatelje na opasan put u potragu za novim domom. U misiji će im se pridružiti Maura pa će zajedno da putuju na neverovatna mesta kao što su potopljeni New Yorka, Titanik i Arktik.

Fotografije

Okto: Istraživač dubinaOkto: Istraživač dubinaOkto: Istraživač dubinaOkto: Istraživač dubinaOkto: Istraživač dubinaOkto: Istraživač dubinaOkto: Istraživač dubinaOkto: Istraživač dubinaOkto: Istraživač dubinaOkto: Istraživač dubinaOkto: Istraživač dubinaOkto: Istraživač dubinaOkto: Istraživač dubinaOkto: Istraživač dubinaOkto: Istraživač dubinaOkto: Istraživač dubinaOkto: Istraživač dubinaOkto: Istraživač dubinaOkto: Istraživač dubinaOkto: Istraživač dubina

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.