Ocena: 6.8/10
Ocena korisnika: 8/10
(5 glasova)

SINOPSIS

Ovo je priča o čoveku koji je zavarao čitavu državu. Priča o prevarama i uljezima, bazirana na istinitim događajima i na jednom od najintrigantnijih likova poslednjih decenija: špijunu Fransisku Paezi.
U ovom filmu, baziranom na istinitim događajima, Fransisko Paesa, bivši španski tajni agent, odgovoran za najvažniju operaciju protiv ETA-e u istoriji, upetljan je u aferu iznuđivanja usred krize sa GAL-om (ilegalna tajna organizacija osnovana i finansirana od strane najviših španskih zvaničnika koja se borila protiv ETA-e) i mora da napusti zemlju. Kada se nakon nekoliko godina bude vratio, uviđa kako je uništen i prolazi kroz najteže trenutke. Tada mu u posetu stiže Luis Roldan, bivši generalni direktor civilne garde, sa svojom suprugom, Nieves Fernandez Puerto, koji mu nude milion dolara ako im pomogne da izvuku milijardu i po pezeta iz javnog fonda. Paesa u tome vidi šansu da popravi svoju finansijsku situaciju, osveti se španskoj vladi što ga je "izdala" i sprovede briljantnu operaciju u saradnji sa svojim nerazdvojnim prijateljem, Hesusom Kamoesom.

Fotografije

Čovek sa hiljadu licaČovek sa hiljadu lica

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.