poster

Smisao života jednog psa

A Dog's Purpose (2017)

Reditelj: Lasse Hallström
CineStar TV2 | danas | 19:20

Ocena: 7.2/10
Ocena korisnika: 9.3/10
(40 glasova)

SINOPSIS

Verovatno ste se više puta zapitali šta vaš kućni ljubimac misli dok vas zamišljeno gleda u oči. Kroz ovaj film možda shvatite što je to u njegovoj glavi, kako životinje razmišljaju i kako oni shvataju naše postupke prema njima. Priča počinje kada jedanaestogodišnjak Ethan i njegova majka spasu zlatnog retrivera koji je zarobljen u automobilu na velikoj vrućini. Uprkos protivljenju njegovog oca, porodica usvoji psa i daje mu ime Bailey. Od tog trenutka Ethan i Bailey su nerazdvojni. Međutim, kada Ethan ode u drugi grad zbog fudbalske karijere, biće primoran da ostavi Baileya kod kuće… Film je režirao Lasse Hallström kojeg poznajemo po brojnim uspešnicama kao što su ‘Čokolada’ i ‘Lov na losose u Jemenu’, a u glavnim su ulogama Dennis Quaid, Brit Robbertson, K.J. Apa i Josh Gad.

Fotografije

Smisao života jednog psaSmisao života jednog psaSmisao života jednog psaSmisao života jednog psaSmisao života jednog psaSmisao života jednog psaSmisao života jednog psaSmisao života jednog psaSmisao života jednog psaSmisao života jednog psa

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.