poster

Brzi Ozi

Ozzy (2016)

CineStar TV2 | 10.4.24. | 17:50

Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocena: 5.2/10
Ocena korisnika: 8.2/10
(5 glasova)

EPIZODA: 1

SINOPSIS

Oziju, prijateljski nastrojenom biglu, život se okrene naglavačke kada njegova porodica odluči da ode na dugo i udaljeno putovanje. Jedini problem je što su tamo psi zabranjeni. Porodica tada odlučuje da ostavi Ozija u spa centru za pse, pod nazivom „Plavi potok. Ozi ubrzo shvata da to nije spa, već zatvor za pse. Ozi će morati da se udruži s novim prijateljima, Česterom, Fronkijem i Dokom, kako bi pobegli iz tog zatvora i bezbedno se vratili kući.

Fotografije

Brzi OziBrzi OziBrzi OziBrzi OziBrzi OziBrzi OziBrzi OziBrzi OziBrzi OziBrzi OziBrzi OziBrzi Ozi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Velika Avantura (2019)

    image
    Zabavna avantura scenarista Madagaskara. Neverovatna priča počinje kada roda zabunom dostavi bebu pandu na pogrešnu adresu. Roda jednostavno zameni adresu...
  • The Highway Rat (2017)

    image
    A greedy rat travels the highway in search of other animals' food.
  • Ted, izgubljeni pustolov (2012)

    image
    Avanturista u pokušaju, Tad Džons, traži izgubljeni grad u spektakularnoj 3D komediji, koja će vas prošetati od amazonske džungle do planinskih vrhova Anda.
  • Raven the Little Rascal (2012)

    image
    Little Raven loves spaghetti and his head is full of all kinds of mischief. When he accidentally damages the dam at the edge of the forest one day and the...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.