poster

Majčine laži

Lies My Mother Told Me (2005)

krimić, dramski, triler | Kanada, SAD
Reditelj: Christian Duguay

Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocena: 6.0/10

SINOPSIS

Laren Sims (J. Richardson) je privlačna i inteligentna mlada žena, nesposobna za suočavanje sa sobom i stvarnošću. Ukravši automobil i kreditne kartice, bježi s maloljetnom kćeri Haylei (H. Panettiere) na zapad Sjedinjenih Država. Zaustavi se u Las Vegasu i upozna bogatoga odvjetnika i ljubitelja konja Lucasa Mackenzieja (C. Feore) te se ubrzo uda za njega. Djevojčica, koja je za razliku od svoje majke vrlo rano sazrela i realno sagledava stvari, protivi se novoj vezi. Napokon odustane od otpora, nadajući se da će u novim okolnostima majka pronaći mir i konačno raskinuti s pogubnim samozavaravanjem. No prošlost ubrzo sustiže Laren...

"Lies My Mother Told Me", američka psihološko-kriminalistička drama o nesupješnim pokušajima mlade žene da nadvlada svoju prirodu i pruži dom voljenoj kćeri, snimljena je za kablovsko televizijsko prikazivanje. Intrigantan scenarij, kombinaciju psihološke drame, krimića i filma ceste, potpisuje Matt Dorf (scenarist i izvršni producent reality showa Inside the Osmonds), a režiju Christian Duguay (serija Hitler: The Life of Evil). Kći glumice Vanesse Redgrave i redatelja Tommyja Richardsona, Joely Richardson (The Patriot, Lady Chatterly, Sister My Sister) i Hayden Panettiere (Ally McBeal, Racing Stripes), dvije televizijske zvijezde u polaganome ali sigurnom usponu, uvjerljivo su prikazale složen odnos disfunkcionalne majke i kćeri koja se, unatoč obostranoj ljubavi, pretvara u zauvijek obilježenu žrtvu.

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.