poster

Srećno i dugovečno

Ever After: A Cinderella Story (1998)

Reditelj: Andy Tennant

Ocena: 7.1/10
Ocena korisnika: 7.9/10
(35 glasova)

SINOPSIS

Endi Tenant je režiser ove varijante bajke o Pepeljugi. Braća Grim stižu u kuću imućne Dvorske Dame (Žana Moro) koja priča o mnogim legendama koje okružuju priču o devojci u pepelu pre nego što ispriča «pravu» priču o svom pretku. U flešbeku, priča se koncentriše na tada osmogodišnju Danijelu, kćerku imućnog udovca i zemljoposednika iz šesnaestog veka. Nakon što se u Francusku vratio sa novom ženom Rodmilom (Anđelika Hjuston) i njene dve kćerke, on umire od srčanog udara. Deset godina kasnije, njih tri se prema Danijeli (Dru Barimur) odnose kao prema sluškinji. Srećom, ona susreće princa Henrija (Dogrej Skot) koji beži od ugovorenog braka. Kasnije, kada se Danijela predstavi kao dama, princ se zainteresuje za nju. Prihvativši pokroviteljstvo francuskog dvora, pronalazač i umetnik Leonardo da Vinči (Patrik Godfri), savetuje princa Henrija kada su ljubavni problemi u pitanju. Muzika Džordža Fentona doprinosi raskošnom izgledu ove kostimirane romanse.

Fotografije

Srećno i dugovečnoSrećno i dugovečnoFoto: RTL / Twentieth Century FoxFoto: RTL / Twentieth Century FoxFoto: RTL / Twentieth Century FoxFoto: RTL / Twentieth Century FoxFoto: RTL / Twentieth Century FoxFoto: RTL / Twentieth Century FoxFoto: RTL / Twentieth Century FoxSrećno i dugovečnoSrećno i dugovečnoSrećno i dugovečnoSrećno i dugovečnoSrećno i dugovečnoSrećno i dugovečnoSrećno i dugovečnoSrećno i dugovečnoSrećno i dugovečno

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.