SINOPSIS

edan od najozloglašenijih filmova strave iz osamdesetih se vraća da bi terorisao filmsku publiku u ovom rimejku natopljenom krvlju koji pokazuje koliko krvave školske igranke istinski mogu da budu. Dona Kepel (Britani Snou) je preživela užasnu tragediju, ali je sada došlo vreme da ostavi svoju prošlost za sobom i proslavi svoju maturu u velikom stilu. Kada veliko veče konačno stigne, Dona i njeni najbolji drugovi se spremaju da uživaju u poslednjem velikom događaju u školi – zabavi do zore. Ali dok je Dona spremna da ostavi za sobom stare košmare i krene u svetliju budućnost, čovek za koga se nadala da ga je zauvek ostavila za sobom, se vraća na jedan, poslednji ples. Opsesivni ubica je na slobodi i ubiće svkoga ko pokuša da ga spreči da dođe do njegove jedine Done. Ko će preživeti da vidi dan dodele diploma i šta će Dona učiniti kad bude prinuđena da se suoči sa svojim najvećim strahom? Skot Porter, Džesika Stroup i Dejna Dejvis tumače glavne uloge u ovom horor rimejku zbog koga će se tinejdžeri u smokinzima nervozno osvrtati iza sebe dok kreću ka podijumu za igru.

Fotografije

Matursko večeMatursko večeSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionMatursko večeMatursko večeMatursko večeMatursko večeMatursko večeMatursko večeMatursko večeMatursko večeMatursko večeMatursko večeMatursko večeMatursko večeMatursko večeMatursko veče

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.