SINOPSIS

Budućnost škole postaje neizvjesna kada Lord Covington (Nigel Hawthome) odluči prodati kuću. No Madeline se dosjeti kako uplašiti potencijalne kupce! Nakon što Pepitovom privatnom učitelju pokvare plan otmice dječaka, Madeline i Pepito pobjegnu. Kući se vraćaju trijumfalno i u posljednji tren pronalaze način kako dirnuti u srce lorda Covingtona i uvjeriti ga da sačuva školu!

Madeline (Hatty Jones) i njenih 11 prijatelja žive u staroj pariškoj kući, školi, kojom upravlja Miss Clavel (Frances McDormand), dok u njihovom susjedstvu stanuje dosjetljiv i vragolast Pepito, sin španjolskog ambasadora. Mala nestašna Madeline upadne u Seinu, a spasi je pas kojeg djevojčice usvoje i nazovu Genevieve...Avanture hrabre crvenokose djevojčice Madeline napisao je Ludwig, dok je ekranizaciju ove uzbudljive priče iz 1998. režirala Daisy von Scherler Mayer. Uloge tumače dobitnica Oscara za ulogu u filmu braće Coen "Fargo, Frances McDormand, i nominiran za Oscara, Nigel Hawthorne.

Fotografije

Madeline

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Udruženi psi (2013)

    image
    Kad razmaženo holivudsko kuče pošalju na sever da živi s mudrim farmerskim avlijanerom, sve se otkačinje s povoca.
  • Izviđački kamp (2009)

    image
    Šesnaestogodišnji Jork Hejs, vođa izviđačke trupe Vatrenih zmajeva, vraća se u kamp Rakuta na poslednji godišnji skup izviđača. Jork je odlučan da ovaj poslednji...
  • Pas Gejb (2012)

    image
    Erik i Marša nakon dugogodišnje veze prekidaju jer Erik još uvek nije spreman da ima decu. Marša odlazi iz njihovog doma i ostavlja Erika sa njihovim psom Gejbom...
  • Vampirski pas (2012)

    image
    Ejs je isti kao i bilo koji novajlija u školi, sve dok mu ne stigne pas Feng, kojeg je poslao deda iz Transilvanije, a koji je preminuo u 96. godini.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.