SINOPSIS

Tokom još jedne rutinske vežbe, pukovnik Matt Ryan, komadant grupe vojnih pilota, primećuje da mladi kapetan Eddie Gordon, jedan od njegovih najboljih momaka, sve više gubi psihičku i emotivnu stabilnost. Dok u vazduhu vešto izvodi lupinge i simulacijom obara svoje kolege Vilinskog Konjica, Buldoga i Sokola, Gordon počne tvrditi da je on onaj odabrani i želi da ga se zove Crni Anđeo. Matt zaključi da će Gordonu pomoći odlazak na vikend i proslava rođendana u krugu porodice. Međutim, uprkos svečanom raspoloženju i društvu požrtvovne majke, zahjevnog oca i mlađeg brata Bobbyja, Eddie se tokom vikenda počne sve više izolovati i vreme provoditi usavršavajući streljačku veštinu. Tokom večeri Eddie odjednom ustaje, uzima pušku i hladnokrvno ubija oca, majku i brata. Ne potrudivši se ni zametnuti tragove, kreće nazad u bazu i započinje s provođenjem svog zagonetnog plana. Od narednice Carter zatraži promene na svom avionu, i da se avion opremi bojevom municijom i pravim bombama. Kad narednica to odbije, Gordon je ubije i pomoću računara izvrši izmene.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Velika kiša (1998)

  danas
  image
  Zbog toga je stanovništvo evakuisano, i jedino mali policijski odred na čelu sa šerifom ostaje u gradu, kako bi sprečili moguće pljačke. No, ne evakuišu se samo...
 • Izdaja Formoze (2009)

  danas
  image
  FBI agent istražuje ubistvo azijatskog profesora i progoni njegove ubice čak do Tajvana.
 • Obiteljske laži (2017)

  danas
  image
  Nakon smrti roditelja, Emily se s ostatkom obitelji seli u novi grad kako bi krenuli ispočetka, no iznenada se počinju zbivati zagonetni događaji.
 • Ma nije on takav (2010)

  danas
  image
  Inteligentni, obrazovani, šarmantni i oprezni Boško ostavlja utisak pouzdanog čoveka, ali je zapravo prevarant koji se u gradskoj železnici udvara i izmamljuje...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.