poster

Dear Diary I Died

Dear Diary I Died (2016)

triler | SAD
Reditelj: Ben Demaree

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 3.9/10

SINOPSIS

Kad se Rebeccina sestra Diana vrati doma nakon što je dugo bila odsutna, stvari postanu čudne. Diana očajnički pokušava skriti svoje tajne od sestre. No, Rebecca unajmi detektiva da bi doznala što se događa i sazna da je Diana u velikoj nevolji. Prije nego što Rebecca uspije izvući istinu iz nje, Diana se ubije. Uvjerena da njezina smrt nije samo samoubojstvo, Rebecca počne dublje kopati u potrazi za odgovorima, čime će i svoj život dovesti u rizik.

Fotografije

Dear Diary I Died

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Recept za otmicu (2021)

    image
    Restoran Graceine mame postane popularan zbog njenih marketinških vještina. Nakon Graceinog nestanka, njene online aktivnosti mogle bi dati odgovore.
  • Mafijaš u mantiji (1988)

    image
    Njujorški sveštenik povezan sa mafijom, koristi okrilje crkve da zaštiti ljubavnicu ubijenog mafijaškog "dona" koju jure plaćene ubice unajmljene od strane...
  • Motivi 2: osveta (2007)

    image
    Prošlo je tri godine od kada je Emeri Sims nepravedno optužen za ubistvo koje nije počinio. Za to vreme njegov najbolji prijatelj i bivša žena će se venčati i...
  • Oproštaj (2017)

    image
    Posle godina Aparthejda, nadbiskup Dezmond Tutu se sreće sa brutalnim ubicom koji od njega traži oproštaj…
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.