Ocena: 7.7/10
Ocena korisnika: 8.8/10
(4 glasova)

SINOPSIS

Kenet Brana predvodi vrhunsku ekipu glumaca u ovoj dugometražnoj produkciji najevće tragedije Vilijama Šekspira, priče o danskom princu Hamletu. Film je nominovan za četiri Oskara.
Kenet Brana predvodi vrhunsku ekipu glumaca u ovoj dugometražnoj produkciji najveće tragedije Vilijama Šekspira, priče o danskom princu Hamletu. Hamlet (Brana) se vraća kući i otkriva da je njegov otac, Kralj, nedavno umro, a da se njegova majka Gertruda (Džuli Kristi) već udala za njegovog strica Klaudija (Derek Džekobi). Mladog princa, koji je u šoku i žalosti, posećuje duh njegovog oca (Brajan Blesid), koji tvrdi da ga je Klaudije ubio i traži osvetu. Hamlet mora da odluči da li je priča ove utvare istinita i da li treba da se osveti kao što njegov otac zahteva… Shvatajući da taj potez može da uništi Ofeliju (Kejt Vinslet), ženu koju voli, njegovu porodicu i kraljevstvo koje treba da nasledi.

Fotografije

HamletHamletHamletHamletHamletHamletHamletHamletHamletHamletHamlet

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.