Ocena: 4.3/10
Ocena korisnika: 4/10

SINOPSIS

Zevs (glas mu je dao Džoi Lorens) i Banisterovi preselili su se u novu kuću baš pred Noć veštica! Kad Zevs i Džordž (Gari Valentajn iz „Kralja Kvinsa) odluče da istraže jezivog komšiju (Lans Henriksen iz „Osmog putnika II), naiđu na strašnog psa (glas mu daje glumica Majim Bijalik iz serija „Blossom i „Štreberi), ukletu kuću i dvojicu lopova (Din Kejn i Džoi „Koko Dijaz). Može li Zevs da sredi neke duhove, pronađe nestalu mačku i suoči se sa svojim najvećim strahom, sve uoči Noći veštica? Eliza Donovan („Sabrina, veštica tinejdžerka) i Kertis Armstrong („Osveta šmokljana) glume u ovoj novoj, uzbudljivoj avanturi autora filmova „Pas koji je spasao Božić i „Pas koji je spasao božićni odmor.

Fotografije

Pas koji je spasao Noć vešticaPas koji je spasao Noć vešticaPas koji je spasao Noć vešticaPas koji je spasao Noć vešticaPas koji je spasao Noć vešticaPas koji je spasao Noć veštica

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.