SINOPSIS

Nesiguran šta ga čeka posle srednje škole, 19-godišnji Amerikanac italijanskog porekla, Toni Manero (Džon Travolta), pokušava da pobegne od mračnog porodičnog života, dominirajući plesnim podijumom u lokalnoj diskoteci.
Devetnaestogodišnji stanovnik Bruklina, Toni Manero (Džon Travolta), živi za subotnje večeri u lokalnoj diskoteci, gde je on kralj kluba zahvaljujući elegantnim pokretima koje izvodi na plesnom podijumu. Međutim, van kluba, situacija nije tako ružičasta. Toni se kod kuće stalno svađa sa ocem i mora da se takmiči sa zlatnim porodičnim statusom svog brata sveštenika. Zadovoljstvo ne pronalazi ni na svom dosadnom poslu u prodavnici farbi. Međutim, stvari se menjaju kada ugleda Stefani Mangano (Karen Lin Gorni) u diskoteci i počne da trenira sa njom za plesno takmičenje u klubu. Stefani sanja o svetu van Bruklina, a njeni planovi da se preseli na Menhetn, preko mosta, zauvek menjaju Tonijev život.

Fotografije

Groznica subotnje večeriGroznica subotnje večeriGroznica subotnje večeriGroznica subotnje večeriGroznica subotnje večeriGroznica subotnje večeriGroznica subotnje večeriGroznica subotnje večeriGroznica subotnje večeriGroznica subotnje večeriGroznica subotnje večeriGroznica subotnje večeri

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.