Ocena: 7.2/10
Ocena korisnika: 7.5/10
(13 glasova)

SINOPSIS

Film Lisabonska priča, delom je nastavak Vendersovog ranijeg ostvarenja, „Stanje stvari”. Ponovo se pojavljuje lik režisera Fridriha Monroa, koji se sada preselio u Lisabon. On poziva svog prijatelja Filipa Vintera, inženjera zvuka, da dođe i snimi zvuke grada za njegov novi dokumentarni film o Lisabonu. Vinter kreće automobilom i usput prolazi različite zemlje i gradove. Po dolasku, Vinter otkriva da je režiser Monro nestao i da je za sobom ostavio nedovršen film i jednu šifrovanu poruku. Vinter upoznaje pevačicu Terezu i njen bend Madredeuš (koji su uradili i muziku za film). Posle nekoliko nedelja boravka, očaran je gradom i ljudima koje je sreo. Sa svojim mikrofonom, luta uskim ulicama Lisabona i snima sve zanimljive zvuke koji nam, možda, promiču.

Fotografije

Lisabonska pričaLisabonska pričaLisabonska pričaLisabonska pričaLisabonska pričaLisabonska pričaLisabonska pričaLisabonska pričaLisabonska pričaLisabonska pričaLisabonska pričaLisabonska pričaLisabonska pričaLisabonska pričaLisabonska pričaLisabonska pričaLisabonska pričaLisabonska pričaLisabonska pričaLisabonska priča

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.