SINOPSIS

Vil Smit i Martin Lorens glume dvojicu policajaca iz Majamija koji moraju da zaštite svedoka ubistva (Tea Leoni), dok istražuju slučaj zaplenjenog heroina vrednog 100 miliona dolara, koji je ukraden iz policijskog skladišta.
Vil Smit i Martin Lorens su partneri u zločinu, odnosno u borbi protiv zločina, u ovom akcionom filmu o dvojici dobrih momaka koji su zapravo loši! Zaplenjeni heroin vredan 100 miliona dolara upravo je ukraden iz policijskog skladišta. Uspon u karijeri detektiva Majka Louerija (Vil Smit) i Markusa Berneta (Martin Lorens) sad je ugrožen zbog nestale droge i moguće je da će celo Odeljenje za narkotike u Majamiju biti zatvoreno. Kad istraga krene naopako, ubice otimaju jedinog svedoka, prelepu policijsku doušnicu (Tea Leoni) i bliskog prijatelja momaka, što celu priču podiže na lični nivo. Brzi automobili, prelepa žena i neprekidna akcija garantuju dobar provod tokom gledanja ovog filma.

Fotografije

Loši momciLoši momciLoši momciLoši momciLoši momciLoši momciLoši momciLoši momciLoši momciLoši momciLoši momciLoši momciLoši momciLoši momciLoši momciLoši momciLoši momciLoši momciLoši momciLoši momciLoši momciLoši momciLoši momciFoto: RTL / © 1995 Columbia Pictures Industries, Inc.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Nepotpuni plan (2003)

  image
  "Foolproof" je privatni klub koji su osnovali Kevin, Samanta i Rob, u kojem smišljaju i pomno razrađuju najkomplikovanijei najzahtevnije zadatke, i izvršavaju...
 • Gospodin i gospođa Smit (2005)

  image
  Najpoželjnije zvezde Holivuda tumače uloge Džona i Džejn Smit. Oni su dosadni bračni par a zapravo kriju jedno od drugog da su plaćene ubice koji rade za...
 • 3 hiljade milja od Grejslenda (2001)

  image
  Bio je to sjajan plan: opljačkati kockarnicu dok traje konvencija imitatora Elvisa. Ali Tomas Marfi odluči da zadrži novac za sebe, kao i da ubije sve svoje...
 • Nepodnošljiva težina blistavog talenta (2022)

  image
  Nikolas Kejdž bez novca pristaje da se pojavi na rođendanskoj zabavi milijardera, super obožavaoca, ali je zaista doušnik CIA-e.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.