SINOPSIS

Ben Aflek režira i glumi u ovoj kriminalističkoj drami o bludnom sinu istaknutog šefa bostonske policije u doba prohibicije, koji napreduje na lestvici organizovanog kriminala i rastrzan je između dve rivalske bande... I dve žene.
Oskarovac Ben Aflek režira i glumi u dramatičnom kriminalističkom trileru „Zakon noći“. Aflek je takođe napisao scenario zasnovan na nagrađenom bestseleru Denisa Lehejna. Ova gangsterska saga smeštena je u burne dvadesete, kad prohibicija nije uspela da zaustavi tokove alkohola u ilegalnoj mreži kafana koje su vodili gangsteri. Priliku za sticanje moći i novca imao je svaki dovoljno ambiciozan i hrabar čovek. Džo Koglin, sin bostonskog potpukovnika policije, odavno je okrenuo leđa strogom vaspitanju i prihvatio položaj odmetnika. Međutim, čak i među kriminalcima postoje pravila i Džo krši jedno od najvažnijih: prevario je moćnog šefa mafije ukravši mu novac i devojku. Strasna afera se završava tragedijom, a Džo kreće na put osvete, ambicije, romanse i izdaje, koji ga vodi van Bostona i pomaže mu da napreduje na lestvici uzavrelog podzemnog sveta krijumčarenja ruma u Tampi.

Fotografije

Zakon noćiZakon noćiZakon noćiZakon noćiZakon noćiZakon noćiZakon noćiZakon noćiZakon noćiZakon noćiZakon noćiZakon noćiZakon noćiZakon noćiZakon noći

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.