SINOPSIS

Film „21“ zasnovan je na istinitoj priči o šestoro studenata matematičkog fakulteta, koji su vešti u brojanju karata. Orobili su kazina u Vegasu za milione dolara! Tražeći način da plati školarinu, Ben Kembel (Džim Sterdžes) polako upada u kružok najtalentovanijih studenata matematike koji se spremaju da drsko osvoje pare u Vegasu. Uz pomoć briljantnog profesora statistike (Kevin Spejsi), naoružani lažnim ličnim ispravama, pameću i najkomplikovanijim sistemom brojanja karata, Ben i njegovi prijatelji uspevaju da nadmudre neosvojiva kazina. Sada je pred njim izazov da isprati brojeve i ostane korak ispred kazina, pre nego što sve izmakne kontroli.

Fotografije

Vrhunska igraVrhunska igraVrhunska igraVrhunska igraVrhunska igraVrhunska igraVrhunska igraVrhunska igraVrhunska igraVrhunska igraVrhunska igraVrhunska igraVrhunska igraVrhunska igra

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.