Ocena: 5.9/10
Ocena korisnika: 10/10
(21 glas)

SINOPSIS

Spremite se za rok! U ovom optimističnom mjuziklu, Barbi glumi Kortni, modernu princezu čiji se svet okrenuo naglavačke kada je zamenila mesta sa Erikom, poznatom rok zvezdom. Dva veoma različita sveta se sudaraju kada je zbog zabune princeza Kortni poslata u Pop kamp,a Erika, u Kraljevski kamp. Dok vođe rivalskih kampova pokušavaju da isprave zabunu, i Kortni i Erika uče kako da se prilagode drugačijim svetovima i zabavljaju se prilikom sticanja novih, neočekivanih prijatelja. Kada devojke shvate da su oba kampa u opasnosti od zatvaranja, one moraju da prihvate svoje razlike, pronađu svoje pravo ja, i da dođu zajedno na neverovatano nadpevavanje koje pokazuje šta je sve moguće kada se usudiš da sanjaš velike snove!

Fotografije

Barbi: Rokeri i kraljevićiFoto: SUPER RTLFoto: SUPER RTLFoto: SUPER RTLBarbi: Rokeri i kraljevićiBarbi: Rokeri i kraljevići

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.