Ocena: 4.3/10
Ocena korisnika: 9.1/10
(13 glasova)

SINOPSIS

Pridružite se Papiju i njegovoj porodici dok se sele u raskošni hotel, koji ima i luksuznu banju za pse. Ali u psećem raju nastaju nevolje kad Roza, najmanji član čopora, počne da se oseća izostavljeno iz porodice.
Papi se vratio i spreman je za zabavu! Iz studija koji nam je predstavio prva dva nastavka, dobijamo pozivnicu za vrhunsku proslavu prijateljstva i porodice: „Čivava sa Beverli Hilsa 3“. Pridružite se Papiju i njegovoj dvonožnoj i četvoronožnoj porodici dok se sele u raskošni hotel, koji ima i luksuznu banju za pse. Ali u psećem raju nastaju nevolje kad Roza, najmanji član čopora, počne da se oseća manjom i beznačajnijom nego ikad. Papi treba da joj pomogne da pronađe – i proslavi – svoju unutrašnju snagu, za koju se ispostavlja da je veća nego što je iko mogao i da zamisli. Prepuna smeha, ljubavi i uzbuđenja, ovo je prava pseća zabava za celu porodicu!

Fotografije

Čivava sa Beverli Hilsa 3Čivava sa Beverli Hilsa 3Čivava sa Beverli Hilsa 3Čivava sa Beverli Hilsa 3Čivava sa Beverli Hilsa 3Čivava sa Beverli Hilsa 3Čivava sa Beverli Hilsa 3Čivava sa Beverli Hilsa 3Čivava sa Beverli Hilsa 3Čivava sa Beverli Hilsa 3

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.