Ocena: 5.4/10
Ocena korisnika: 7.2/10
(5 glasova)

SINOPSIS

Triler o djevojci koja ima sklonost izabrati pogrešne muškarce, a kad napokon naiđe "onaj pravi", bit će to veza opasna po život.
Gwen Griffith (S. Lancaster) samohrana je majka, ima šestogodišnjeg sina Aleca, loše plaćen posao i gomilu neplaćenih računa. Prijeti joj ovrha i gubitak kuće. Uza sve, čini se da ima dar za loše ljubavne veze, zbog čega joj je majka neprekidno za vratom, i to s razlogom, misli ona, jer je Gwen jednom čak i završila u zatvoru pod lažnom optužbom da je u svađi fizički napala svog tadašnjeg dečka i oca svojega djeteta, kad je otkrila da je oženjen. Stvar je završila tragično, poslije svađe, Jake je sjeo za volan, doživio nesreću i poginuo.
Kad nakon jedne ture trčanja sa svojom najboljom prijateljicom Sidney (N. Cigliuti) upozna šarmantnog Eda Bakera (D. Waters), gotovo od prvoga trenutka osjeća da je on onaj pravi, iako je njezina majka vrlo skeptična. A i mi počinjemo sumnjati jer vidimo ono što Gwen ne vidi: Ed je oženjen, a najbolja prijateljica Sidney radi neke neobične stvari. Istodobno, Edova žena Kelly posumnja da je muž vara i angažira privatnog detektiva Davida (B. Mitchell)...

Fotografije

Izdana ženaIzdana žena

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.