Ocena: 6.2/10
Ocena korisnika: 9.7/10
(12 glasova)

SINOPSIS

U kraljevstvu Atlantika, muzika je zabranjena. Arijel, najmlađa ćerka kralja Tritona otkrije svoju ljubav podzemnom muzičkom klubu i hrabro pođe u avanturu da vrati muziku u Atlantiku.
Pogledajte kako je sve počelo za jednu od omiljenih Diznijevih junakinja u uzbudljivom filmu „Mala sirena 3: Arijelin početak“. Zamislite vreme pre nego što je Arijel upoznala princa Erika i hodala po zemlji, vreme u kome je muzika bila zabranjena u podvodnom kraljevstvu Atlantika. Rastrzana između porodične dužnosti i svoje ljubavi prema muzici, Arijel mora da donese najtežu odluku u svom životu. Hoće li mlada sirena uz pomoć svojih šest zabavnih sestara i prijatelja Sebastijana i Flandera uspeti da vrati muziku, prijateljstvo i ljubav u kraljevstvo? Glumačka ekipa je sastavljena od zvezda među kojima su Džodi Benson (Arijel) i Semjuel E. Rajt (Sebastijan), a tu je i Marina Del Rej. Uživajte u čudesnoj muzičkoj avanturi prepunoj iznenađenja, animacija koje oduzimaju dah i sjajnih pesama.

Fotografije

Mala sirena 3: Arijelin početakMala sirena 3: Arijelin početakMala sirena 3: Arijelin početakMala sirena 3: Arijelin početakMala sirena 3: Arijelin početakMala sirena 3: Arijelin početakMala sirena 3: Arijelin početakMala sirena 3: Arijelin početakMala sirena 3: Arijelin početakMala sirena 3: Arijelin početak

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.