SINOPSIS

Iz Marvelovog studija dolazi nam „Doktor Strejndž, priča o svetski poznatom neurohirurgu, dr Stivenu Strejndžu (Benedikt Kamberbač), čiji život se zauvek menja nakon užasne saobraćajne nesreće posle koje ne može da koristi svoje ruke. Tradicionalna medicina nije uspela da mu pomogne pa je primoran da traži lek - i nadu - na najneobičnijem mestu: tajanstvenoj enklavi Kamar-Taj. Ubrzo shvata da to nije samo centar za lečenje, već i prva borbena linija u sukobu sa nezamislivim mračnim silama koje žele da unište našu stvarnost. Naoružan novostečenim magičnim moćima Strejndž mora da odluči da li će se vratiti svom srećnom životu i statusu ili ostaviti sve iza sebe i odbraniti svet kao najmoćniji živi čarobnjak.

Fotografije

Doktor StrejndžDoktor StrejndžDoktor StrejndžDoktor StrejndžDoktor StrejndžDoktor StrejndžDoktor StrejndžDoktor StrejndžDoktor StrejndžDoktor StrejndžDoktor StrejndžDoktor StrejndžDoktor StrejndžDoktor StrejndžDoktor Strejndž

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.