poster

Spajdervikove hronike

The Spiderwick Chronicles (2008)

Reditelj: Mark Waters


Ocena: 6.5/10
Ocena korisnika: 8.8/10
(40 glasova)

SINOPSIS

U pravoj avanturi koja do kraja otkriva svet koji nas okružuje, čudnovate stvari počinju da dešavaju u trenutku kada porodica Grejs (Džared, njegov brat blizanac Sajmon, sestra Malori i njihova mama) napuste Njujork i presele se u staru kuću čiji je vlasnik bio njihov deda ujak, Artur Spajdervik. Pošto nisu bili u mogućnosti da objasne neobične nestanke i dešavanja koja su se svakodnevno zbivala, mališani pokušavaju da istraže šta se zaista događa i otkriju čudnovatu istinu imanja Spajdervik i stvorenja koja ga naseljavaju. Džared nalazi dedinu knjigu "Terenski vodič za fantastičan svet oko vas". Kada se otvori, ta knjiga otkriva i pušta na slobodu tajanstveni svet koji okružuje imanje, a koji naseljavaju čudesna, ali i zastrašujuća stvorenja.

Fotografije

Spajdervikove hronikeSpajdervikove hronikeSpajdervikove hronikeSpajdervikove hronikeSpajdervikove hronikeSpajdervikove hronikeSpajdervikove hronikeSpajdervikove hronikeSpajdervikove hronikeSpajdervikove hronikeSpajdervikove hronikeSpajdervikove hronikeSpajdervikove hronikeSpajdervikove hronikeSpajdervikove hronikeSpajdervikove hronikeSpajdervikove hronikeSpajdervikove hronike

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.