Ocena: 7.4/10

SINOPSIS

Ingrid Bergman je bila jedna od najtalentovanijih glumica zlatne ere Holivuda. Dobitnica tri Oskara, nagrada kao što su BAFTA, Cezar i Toni. Bila je miljenica publike, ali i kritike, poznata po ulogama u filmovima „Kazablanka“, „Ozloglašena“, „Plinska svetlost“... Kada je u proleće, 2011. godine, Izabela Roselini srela Stiga Bjorkmana, režisera ovog filma, zamolila ga je da snimi film o njenoj majci- Ingrid Bergman. Kroz intervjue sa njenom decom i nikad ranije prikazanu dokumentaciju, u vidu pisama, fotografija i dnevnika, ovaj dokumentarac uspeva da prikaže portret mlade šveđanke, koja će postati jedna od najslavnijih svetskih glumica.

Fotografije

Ingrid Bergman - Njenim rečimaIngrid Bergman - Njenim rečimaIngrid Bergman - Njenim rečimaIngrid Bergman - Njenim rečimaIngrid Bergman - Njenim rečimaIngrid Bergman - Njenim rečimaIngrid Bergman - Njenim rečimaIngrid Bergman - Njenim rečima

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.