Ocena: 4.9/10
Ocena korisnika: 9.5/10
(4 glasova)

SINOPSIS

John Larkin uspješan je poslovni čovjek uzornog obiteljskog života, oženjen je s privlačnom Lisom i otac bistrog dječaka. Jednog dana sve se mijenja i on šokiran shvaća da je cijeli njegov život tek kulisa koju su oko njega izgradili znanstvenici i tajna služba. John je, naime, dio revolucionarnog projekta oživljavanja mrtvaca, i zapravo se uopće ne zove John Larkin, nego Sam Ellis. Do spoznaja o njegovom prethodnom životu, dok zajednički bježe pred tajnim agentima i pohlepnim dr. Drakeom, pomoći će mu doći njegova lažna supruga, a zapravo dr. Sarah Flint...

Godinu dana prije glasovitog filma Petera Weira "Trumanov show", Jim McBride, nekadašnji prvak američke underground kinematografije s kraja šezdesetih (Dnevnik Davida Holzmana) i potom u osamdesetima prestižan hollywoodski redatelj (Do posljednjeg daha, Velika mućka, Velike vatrene lopte), realizirao je u televizijskoj produkciji film "Mrtav u ponoć", koji ima do određene mjere vrlo sličnu premisu kao i neusporedivo poznatiji Weirov rad. McBride je film snimao prema scenariju Michaela Vickermana, koji i sam režira, a njegov najnoviji projekt nosi zanimljiv naslov "Serbian Scars". Iako je "Mrtav u ponoć" radio u TV produkciji, Jim McBride okupio je prestižnu glumačku ekipu predvođenu oskarovcem T. Huttonom (Obični ljudi, Pobuna na vojnoj akademiji, Sokol i Snjegović, Tamna polovica), S. Amis (Balada o maloj Jo, Titanic) i J. Gloverom (Gremlini 2).

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.