SINOPSIS

Privlačna Barbara Cates (E. Eleniak) uspešna je mlada poslovna žena koja se ozbiljno zabrine doznavši da je njezinu najbolju prijateljicu Liz Garnett (M. Schnarre) u garaži njihove poslovne zgrade napao nepoznati maskirani muškarac. Kako se poznaju još od detinjstva, Barbara veruje da među njima nema tajni. Iako se nisu viđale zna da je Liz bila u vezi s agresivnim Daleom, kriminalcem koji je sada u zatvoru. Uskoro odlaze na vikend u u kolibu na snegom prekrivenoj planini. Međutim, Barbara ne zna da Liz sa sobom nosi kovčeg s dva milijuna dolara kojeg je ukrala Daleu pre nego što je on završio u zatvoru. Također, ona otkrije Barbari da je Del izašao iz zatvora i da misli da je on napadač na nju…

Recenzije


Pregled od Filip
nedelja, 28. maj 2023. 16:21
Raspoloženi nastup privlačne E. Eleniak (E. T., Mjehur ubojica, Pod opsadom, Dracula 3000, Fatal Reunion), nekadašnje Playboyeve "zečice" koja se razmjerno uspješno okušala i kao glumica, a koja je najveću gledateljsku popularnost stekla ulogom u hit serijalu Spasilačka služba, najjači je adut atraktivnog, uzbudljivog i nepretencioznog trilera redatelja Rubena Preussa (Write to Kill, Almost Dead, Dead on Sight, The Art of Murder). Scenarij Georgea Ferrisa (Tainted Love, Running Red, The Night... (još)
Lajkuj recenziju
0 komentara

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.