Ocena: 5.8/10
Ocena korisnika: 3.7/10
(3 glasova)

SINOPSIS

U ulozi prepunoj nadanja i snova, glumac/komičar Vil Ferel odlazi na pet različitih terena za bejzbol u Arizoni i to u toku samo jednog dana, gde igra na različitim pozicijama u svih deset klubova. Jednosatni specijal je posvećen borbi protiv raka, a sav prihod ide organizaciji „Cancer for College, koja pomaže obolelima od raka da ostvare svoje snove i steknu fakultetsko obrazovanje. Film je sniman za vreme prolećnog treninga na početku sezone 2015. godine i prikazuje Ferela kako u jednom istorijskom danu oblači deset različitih dresova klubova MLB lige i u svakom iningu igra na drugoj poziciji - slično podvigu Berta Kampanerisa, bivšeg igrača, koji je na utakmici između Kanzas Siti atletiksa i Kalifornija endželsa odigranoj 1965. godine, igrao u timu iz Kanzas Sitija na devet pozicija. Kamere prate svaki Ferelov korak, dok ga trejduju iz jednog u drugi tim, i ovaj film nam donosi tipične ferelizme koje talentovani komičar prosipa po terenu - a sve to zarad višeg cilja.

Fotografije

Ferel izlazi na terenFerel izlazi na terenFerel izlazi na terenFerel izlazi na terenFerel izlazi na terenFerel izlazi na terenFerel izlazi na terenFerel izlazi na teren

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.