poster

Opasne mame

Bad Moms (2016)

komedija | SAD, Kina
CineStar TV | 27.4.24. | 22:35

Ocena: 6.2/10
Ocena korisnika: 7.3/10
(40 glasova)

SINOPSIS

Ejmi Mičel stavlja svoju porodicu na prvo, drugo i treće mesto. Ona ima naizgled savršen život: dobar brak, natprosečnu decu, prelepu kuću, odličan izgled i zavidnu karijeru. Ali njen detinjasti muž, deca i njen idiotski šef je uzimaju zdravo za gotovo. Stalno se trudi da im udovolji, pa onda još malo, ali nikada nije dovoljno. Kada je alfa majke u školi njene dece malo iznerviraju, Ejmi konačno pukne. Dobra Ejmi postaje nevaljala Ejmi vrlo brzo - i to ne sama. Odlučuje da udruži snage s još dve preopterećene majke kako bi se zajedno oslobodile odgovornosti koje su im nametnute i upustile se u divlju, slobodnu avanturu potpuno netipičnu za majke, suprotstavljajući se tako predanim, savršenim mamama.

Fotografije

Opasne mameOpasne mameFoto: RTL / ©Tobis FilmFoto: RTL / ©Tobis FilmFoto: RTL / ©Tobis FilmFoto: RTL / ©Tobis FilmOpasne mameOpasne mameOpasne mameOpasne mameOpasne mameOpasne mameOpasne mameOpasne mameOpasne mameOpasne mame

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.