SINOPSIS

Dobro je biti zao... Okupite tim najopasnijih osuđenih svetskih superzlikovaca, naoružajte ih najmoćnijim arsenalom oružja kojim vlada raspolaže i pošaljite ih da poraze zagonetno i nepobedivo biće. Američki obaveštajni agent, Amanda Voler, izabrala je grupu potpuno različitih prezrenih pojedinaca koji nemaju šta da izgube. Međutim, kad shvate da nisu izabrani da bi uspeli, već zbog očigledne krivice koja će pasti na njih kad dožive neminovni neuspeh, da li će odred otpisanih nastaviti da se bori za tim ili će svaki pojedinac brinuti samo za sebe?

Fotografije

Samoubilački odredSamoubilački odredSamoubilački odredSamoubilački odredSamoubilački odredSamoubilački odredSamoubilački odredSamoubilački odredSamoubilački odredSamoubilački odredSamoubilački odredSamoubilački odredSamoubilački odredSamoubilački odredSamoubilački odredSamoubilački odredSamoubilački odredSamoubilački odredSamoubilački odredSamoubilački odred

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.