SINOPSIS

Dvojica policajaca, Džon Makloflin i Vil Džimeno, našli su se zarobljeni u ruševinama Svetskog trgovinskog centra nakon što su u njih ušli da pomognu ljudima da se izvuku iz zgrada tokom terorističkog napada 11. septembra 2001.
Oliver Stoun, dobitnik Oskara za režiju, priča istinitu priču o herojskom preživljavanju i spasavanju dvojice policajaca – Džona Makloflina (Nikolas Kejdž) i Vila Džimena (Majkl Penja) – koji su bili zarobljeni u ruševinama Svetskog trgovinskog centra 11. septembra 2001, nakon što su u njih ušli da pomognu ljudima da se izvuku. Film prati i njihove porodice koje pokušavaju da saznaju šta im se desilo, kao i spasioce koji su ih našli i izvukli iz ruševina. Njihova priča pokazuje kako se ono najbolje u ljudima uzdiglo iznad tragičnih događaja tog dana.

Fotografije

Svetski trgovinski centarSvetski trgovinski centarSvetski trgovinski centarSvetski trgovinski centarSvetski trgovinski centarSvetski trgovinski centarSvetski trgovinski centarSvetski trgovinski centarSvetski trgovinski centarSvetski trgovinski centarSvetski trgovinski centarSvetski trgovinski centarSvetski trgovinski centarSvetski trgovinski centarSvetski trgovinski centarSvetski trgovinski centarSvetski trgovinski centarSvetski trgovinski centar

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.