poster

Opasan zadatak

Critical Assignment (2004)

dramski, akcioni | Ujedinjeno Kraljevstvo, Južna Afrika
Reditelj: Jason Xenopoulos
Filmbox Stars HU | 26.3.24. | 00:50

Ocena: 5.1/10
Ocena korisnika: 2/10

SINOPSIS

Predsednik jedne afričke zemlje izjavljuje da će budžet za naoružavanje pretvoriti u budžet za navodnjavanje. Novinar Majkl Pauer ubrzo saznaje da trgovci oružjem pripremaju puč.
Majkl Pauer je međunarodni novinar koji se proslavio izveštavanjem iz ratom zahvaćene evropske države. Njegov najnoviji zadatak vodi ga u domovinu u Africi, gde otkriva podlu zaveru diktatora na vlasti, koja će ostaviti siromašan narod bez hrane i vode. Ovo otkriće dovodi njegov život u opasnost, i on mora da umakne ubicama, istovremeno tražeći dokaze koje će objaviti javnosti. Presudni zadatak je akcioni film koji izlazi iz tipičnih okvira ovog žanra, predstavljajući etički i politički odgovoran scenario.

Fotografije

Opasan zadatakOpasan zadatakOpasan zadatakOpasan zadatakOpasan zadatakOpasan zadatakOpasan zadatakOpasan zadatakOpasan zadatakOpasan zadatak

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.