Ocena: 5.8/10
Ocena korisnika: 8/10
(45 glasova)

SINOPSIS

Longfelou Dids (Adam Sandler) je simpatičan dečko koji poseduje piceriju u malenom Mandrejk Folsu. Život u tom restoranu u malom gradu je lep sve dok mu slatkorečivi magnat (Piter Galager) ne donese vest da mu je davno izgubljen rođak (Harve Presnel) ostavio nasledstvo od 40 milijardi dolara kao i najveću medijsku kompaniju na svetu, ragbi tim, košarkaški tim i helikopter koji je spreman da ga odvede u drugi svet. To je priča o nemogućnosti snalaženja koja uključuje lokalne novinare žute štampe kao što je Bejb Benet (Vinona Rajder). Uz pomoć svog poverljivog sluge Emilija (Džon Turturo), Dids konačno otkriva šta je zapravo život i dokazuje kako novac menja sve, ali ne i svakoga.

Fotografije

Gospodin DidsGospodin DidsGospodin DidsGospodin DidsGospodin DidsGospodin DidsGospodin DidsGospodin DidsGospodin DidsGospodin DidsGospodin DidsGospodin DidsGospodin DidsGospodin DidsGospodin DidsGospodin DidsGospodin DidsGospodin DidsGospodin Dids

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.