poster

Hari Poter i Vatreni pehar

Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)

avanturistički, porodični, fantazija, misterija, akcioni | Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD
Reditelj: Mike Newell

Ocena: 7.7/10
Ocena korisnika: 7.4/10
(153 glasova)

SINOPSIS

Ovo je Hari Poterova četvrta godina u školi čarobnjaštva Hogvorts! Hari, Ron i Hermion jedva čekaju međunarodno finale u kvidiču. Hari mašto o tome kako provodi vreme sa zavodljivom Čo Čang. On želi da bude normalan četrnaestogodišnji čarobnjak... Ali Hari nije normalan čak ni prema čarobnjačkim standardima. Ove godine, prvi put u više stotina godina, takmičenje će se održati između tri čarobnjačke škole, a takmičari će biti odabrani čarolijom u veoma opasnom događaju. Sada, dok Harija peče njegov ožiljak od munje, ukazujući na prisustvo zlog lorda Voldemorta, Vatreni pehar bira poslednjeg učesnika takmičenja, Harija Potera. Film je nomonovan za Oskara® za najbolje ostvarenje u umetničkoj režiji.

Fotografije

Hari Poter i Vatreni peharHari Poter i Vatreni peharHari Poter i Vatreni peharHari Poter i Vatreni peharHari Poter i Vatreni peharHari Poter i Vatreni peharHari Poter i Vatreni peharHari Poter i Vatreni peharHari Poter i Vatreni peharHari Poter i Vatreni peharHari Poter i Vatreni peharHari Poter i Vatreni peharHari Poter i Vatreni peharHari Poter i Vatreni peharHari Poter i Vatreni peharHari Poter i Vatreni peharHari Poter i Vatreni peharHari Poter i Vatreni peharHari Poter i Vatreni peharHari Poter i Vatreni pehar

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.