SINOPSIS

Kada se dva potpuno samoživa rođaka Amerikanca --Ted, dosadni prodavac, i Fred, vojno lice, sretnu u Barseloni, obojica su potpuno nesvesni svog nedostatka kulture dok otkrivaju romansu u ovoj doslovnoj komediji naravi.
Barselona tokom ranih 1980. Disko i hamburgeri su glavna zabava; NATO i američke korporacije nisu na vrhu Tedove liste prioriteta. On je mladi američki prodavac čija firma ima sedište u Barseloni. Nasuprot tome ljubav predstavlja pravu poslasticu. Isto to važi za njegovog rođaka Freda, oficira mornarice SAD, koji treba da pripremi sve za posetu američke flote Španiji. Fred treba da predstavlja "tipičnog“ Amerikanca sa nagvaždanjem i patriotskim stavom i koji uz sve to nema pojma kakvi su Tedovi problemi, kao ni politička situacija, što će se pokazati katastrofalnim. Ted sa romantičnim, a Fred sa ciničnim pogledom na ljubav, na kraju završavaju na zabavi gde obojica sreću osobe iz „svojih snova". Tedov san kratko traje, jer od njegovog planiranog susreta sa Aurorom nije bilo ništa. Umesto toga Ted upoznaje Aurorinu drugaricu Monserat, u koju se zaljubljuje. Na svoje iznenađenje, saznaje da Monserat ima ozbiljnu vezu i da živi sa čovekom, Ramonom, zakletim anti-Amerikancem. Teroristi udaraju ponovo i jedan Amerikanac je ubijen. Fred nosi upadljivu uniformu tokom nacionalne proslave u znak protesta onome što se dogodilo i on i njegov prijatelj jedva izvlače žive glave kada ih besni Španci napadnu. Tedova kriza se produbljuje kada se njegova ljubav Monserat vrati Ramonu, a istovremeno njegov posao biva ugrožen. Gubitak se čini potpunim kada njegov rođak Fred postaje žrtva još jednog napada...

Fotografije

BarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselonaBarselona

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.