poster

Elvira, gospodarica tame

Elvira: Mistress of the Dark (1988)

Reditelj: James Signorelli
Pink Horror | 8.4.24. | 00:00

Ocena: 6.5/10
Ocena korisnika: 8.8/10
(5 glasova)

SINOPSIS

Ova lagana i pomalo bezobrazna komedija predstavlja filmski debi Elvire (Kasandra Piterson), raskošne zavodnice koja je poznata kao voditeljka popularne TV emisije koja prikazuje fenomenalno loše stare horor filmove. Pošto je izgubila posao jer je odbila da spava sa svojim novim šefom, Elvira pokušava da napravi karijeru u Vegasu. Neposredno pre nego što taj plan propadne, Elvira pronalazi spas kada joj umre tetka i ostavi joj ogromno staro imanje u Novoj Engleskoj. Kada seksi Elvira obučena u crno i jarko našminkana sa ogromnim dekolteom stigne u grad, ona momentalno izaziva skandal među starijim svetom i provocira požudne fantazije među mladima.

Fotografije

Elvira, gospodarica tame

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Umeci za kosu (2007)

    image
    Ovaj originalan film koji dolazi iz Japana, nudi jezovito oružje: ubojite ekstenzije za kosu...
  • Američki vukodlak u Londonu (1981)

    image
    Dva prijatelja iz Amerike koji krstare Britanijom zalutaju u pogrešan deo zemlje i nađu se sami u vresištu. Tada ih napada čudna životinja – jednog ubija, a...
  • Podrhtavanje (1990)

    image
    Temperamentni Valentin i njegov podjednako neodgovorni prijatelj su najamni radnici koji se jednog vrućeg leta zatiču u blizini nekadašnjeg rudarskog gradića u...
  • Vampir u akciji (2020)

    image
    Tim izdržljivih putara, predvođeni zavađenim ocem i sinom, mora da preživi noć kada slučajno probude drevnog irskog vampira.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.