Ocena: 7.8/10
Ocena korisnika: 9.4/10
(5 glasova)

SINOPSIS

Roman Agate Kristi „Deset malih crnaca je najprodavaniji kriminalistički roman svih vremena, koji je prodat u sto miliona primeraka širom sveta, a ovo je prva adaptacija knjige. Godine 1939. Evropa je na ivici rata. Deset stranaca sumnjive prošlosti pozvano je na udaljeno ostrvo u blizini Devona u južnoj Engleskoj. Odsečeni od kopna, u kući čiji domaćini nisu prisutni, svi počinju međusobno da se optužuju za užasan zločin, a kad članovi grupe počnu zagonetno da umiru, oni shvataju da je među njima ubica. Ko će preživeti? I ko je ubica?

Fotografije

Deset malih crnacaDeset malih crnacaDeset malih crnacaDeset malih crnacaDeset malih crnacaDeset malih crnacaDeset malih crnacaDeset malih crnacaDeset malih crnacaDeset malih crnacaDeset malih crnacaDeset malih crnacaDeset malih crnacaDeset malih crnacaDeset malih crnacaDeset malih crnaca

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.