SINOPSIS

Bestseler ruskog pisca Sergeja Minajeva "Bezdušni" posvećen generaciji rođenoj sedamdesetih godina 20. veka koja je stasavala u doba Sovjetskog Saveza, imala velike snove i očekivala promene sa otvaranjem ka zapadu, u komediju sa dramskim zapletom 2012. godine pretočio je reditelj Roman Prigunov poznat po tretiranju tema iz savremenog života.
Priča glavnog junaka Maksima jednog od vodećih menadžera uspešene međunarodne banke jeste slika onoga što se dogodilo toj generaciji.
Obilje novca omogućava mu život na viskoj nozi koji u savremenoj Moskvi znači provođenje vremena u ekstravagantnim klubovima gde istinska zabava ne postoji, već se svodi na dokazivanje prestiža uz razvrat.
Ipak u trenutku kada glavni junak spoznaje odsustvo svakog smisla i radosti i suludo rasipanje snage na život pun poroka, sve počinje da se ruši kao kula od karata.
Za potrebe snimanja filma Bezdušni potrošeno je 2,8 miliona dolara, a ukupna zarada od prikazivanja u ruskim i inostranim bioskopima u svetu bila je 27,8 miliona dolara.

Fotografije

BezdušniBezdušniBezdušniBezdušniBezdušniBezdušni

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dostavljač (2013)

    image
    Dejvid Voznijak život baš ne uzima ozbiljno, kao ni posao. A onda saznaje da je njegova donacija sperme klinici za plodnost davne 1994. greškom rezultirala sa...
  • Profesor engleskog (2013)

    image
    Linda Sinkler je 40-godišnja, neudata srednjoškolska profesorka engleskog u gradiću Kingstonu u Pensilvaniji. Ona deli mali stan sa dve sijamske mačke i bogatom...
  • Groznica u Misisipiju (2015)

    image
    Nakon što mu sreća okrene leđa, Gerry upada u finansijske poteškoće. Udružuje se s harizmatičnim mladim pokerašem, Curtisom, ne bi li ponovo počeo dobijati na...
  • Pas (2022)

    image
    Bivšem vojnom rendžeru Bridžisu je dodeljeno da se brine o vojno obučenom psu palog vojnika. Njegova misija je transportovati psa na drugi kraj zemlje kako bi...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.